Jag tänkte göra en blogg om olika streaming tjänster, och iptv tjänster som finns ute på nätet. I detta första inlägget tänkte jag avhandla vad som är skillnaden mellan vanlig streaming tjänst så som netflix och via play, och vad en tjänst som iptv king kan erbjuda. Tänkte att det kan vara fler än jag som inte förens nu ens hört talas om vad iptv är för något.
 
Om vi börjar med det som det allra flesta av oss vid det här laget känner igen, alltså ViaPlay och Netflix. Så är begge dessa alternativ mycket kända streaming tjänster idag, med tusentals filmer och serier. Det man däremot inte får som man får med ett iptv abonnemang är live stream sport. Kollar man hockey och fotboll så är det stor skillnad. Både Netflix och via play har lite sport på sina, men de är inte live helt enkelt. 
 
Och sport är en utav de saker man verkligen vill se live, och inte flera dagar efteråt. Men både netflix och via play är också mycket dyrare. Man får betala ca 1200 kr och uppåt för ett sådant abonnemang, medans iptv kostar ca 500 kr per år. När du tar ett abonnemang med en iptv leverantör så som iptv king, får du ca 5000 kanaler att välja på. Och du kan välja på kanaler från alla möjliga länder runt om i världen.
 
Det jag dock kan säga är att det inte alltid är textat, och det brukar det vara på både netflix och ViaPlay däremot. Men förstår du dig på engelska bra så ska detta inte vara ett problem för dig som vill testa detta.